Back to Top

Kleine Kouter Lede

WIJK-UP Kleine Kouter

Beste inwoner van de Kleine Kouter,

Lokaal bestuur Lede en Woonmaatschappij Dender-Zuidnodigen je uit op een bijzondere avond over wijkrenovatie. We willen jouw buurt samen met jou stap voor stap opwaarderen tot een duurzame wijk die is aangepast aan de behoeften van vandaag en de uitdagingen van morgen. In het eerste deel van de avond willen we je motiveren om aan de slag te gaan met de renovatie van je woning en hebben we het over de hulp die je daarbij kunt krijgen. We vertellen je ook op welke manier je de risico’s op wateroverlast en droogte kan beperken en hoe je dankzij kleine ingrepen de biodiversiteit in je tuin kan vergroten. 

Zowel huurders als eigenaars zijn welkom om na de pauze samen met ons na te denken over hoe we de wijk kunnen opwaarderen. We luisteren naar jouw ideeën. Wat is jouw toekomstbeeld voor de wijk? Wat wil jij graag veranderd zien en wat wil je behouden? Dus heb je vooral hiervoor interesse, zorg dan dat je aanwezig bent om 20u20.

Na afloop bieden we je een drankje aan en kunnen we even napraten. Je ontvangt alle besproken informatie en een stappenplan voor renovatie. Na deze avond bekijken we welke ideeën van de buurt wenselijk en haalbaar zijn en op welke termijn.

We kijken uit jullie talrijk te verwelkomen!

Wanneer? Maandag 3 juni (19-21.30 uur) 
Waar? ’t Kantientje, Nachtegaallaan 10, Lede

PROGRAMMA

       18.45 uur  ontvangst

       19.00 uur   welkomstwoord 

       19.15 uur   een boost voor wijkrenovatie

       20.00 uur  klimaataspecten bij renovatie en rond je huis

       20.20 uur  vragen en pauze

       20.35 uur  participatiemoment voor alle inwoners van de Kleine Kouter

       21.30 uur   slotmoment met drankje en napraten met buren, vertegenwoordigers van het lokaal bestuur en Woonmaatschappij Dender-Zuid

Deze info-en participatieavond is enkel gericht naar inwoners van de Kleine Kouter. Gelieve in te schrijven via dit formulier. Heb je nog een vraag over deze informatie-en participatieavond, contacteer dan milieu@lede.be.